Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΚιΝΙ - Ενημέρωση για τον ιστοτόπο eina.gr και την πολιτική δημοσίευσης στις σελίδες του ΚιΝΙ


Πληροφορούμαστε πως ο ιστοτόπος www.eina.gr που εξ ονόματος (URL) και εκ περιεχομένου παρουσιάζεται ως επίσημη ιστοσελίδα του ιστορικού σωματείου της ΕΙΝΑ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας) δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του σωματείου του ίδιου.

Συγκεκριμένα, ο παρόντας ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, έχοντάς την καταχωρήσει προ ετών ως εντολοδόχος του σωματείου και μέλος τότε του ΔΣ αυτού – λόγω έλλειψης ακόμη τότε ΑΦΜ του σωματείου του ίδιου και επομένως αδυναμίας καταχώρησης στο σωματείο το ίδιο ως Νομικό πρόσωπο – αρνείται να παραδώσει την διαχείριση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και του ιστοτόπου στο εκλεγμένο προεδρείο του σωματείου παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του ΔΣ. Αυτό μάλιστα την στιγμή που ο ίδιος δεν είναι πλέον εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ, παρά μέλος μειοψηφικής παράταξης εντός του σωματείου με μία μόνο έδρα και ενώ αδιαλείπτως το ίδιο το σωματείο κάλυπτε όλα τα χρόνια τα έξοδα του εν λόγω ιστοτόπου και κατά δική του παραδοχή.
 
Απορία προκαλεί γιατί είναι τόσο δύσκολο να παραδοθεί το URL eina.gr στον φυσικό του ιδιοκτήτη, δηλαδή το σωματείο, αλλάζοντας π.χ. απλά ονομασία στον παρόντα ιστοτόπο σε κάτι αντιπροσωπευτικό του ιδιοκτήτη του και όχι του σωματείου και ελευθερώνοντας έτσι το όνομα αυτό προς καταχώρηση με το ΑΦΜ του σωματείου που πλέον διαθέτει και όπως θα έπρεπε να είναι εξαρχής – με την ταυτόχρονη παράδοση του αρχείου ώστε να μην υπάρχουν κενά στην ιστορία του σωματείου. Η σκιά της προσπάθειας δημιουργίας σύγχυσης και παραπληροφόρησης είναι δυστυχώς υπαρκτή.
 
Ως εκ τούτου, και μέχρι την αποκατάσταση της διεύθυνσης eina.gr στο σωματείο, ως φυσικό ιδιοκτήτη της, ή έτερη λύση της διένεξης με την σύμφωνη γνώμη του σωματείου, αναδημοσιεύσεις από το site αυτό θα διαγράφονται χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση.

1 σχόλιο: