Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση από τις κινητοποιήσεις στο 1ο ΙΚΑ (Παραρτημα Σισμανόγλειου) )

Οι εργαζόμενοι του νοσοκ. Παπαδημητρίου (πρωην 1ο ΙΚΑ - νυν Παραρτημα Σισμανόγλειο) πραγματοποιήσαμε σήμερα μαζική παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη του γραφείου της Διοικήτριας του Σισμανογλείου απέναντι στην παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της να ΜΗΝ καταβάλει δεδουλευμένες εφημερίες/υπερωρίες για ιατρούς/νοσηλευτές/παραιατρικό εδώ και 10 μήνες. Παρών ήταν και ο νομικός μας σύμ
βουλος ο οποίος ενημέρωση τον Αναπλ. Διοικητή (κ. Σμέρο) για τις ποινικές ευθύνες των πράξεων της Διοίκησης. Η διαμαρτυρία μας καλύφθηκε ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ ενώ έγινε εκτενής αναφορά σε αρκετές ιστοσελίδες.

Συνεχίζουμε αύριο (23/10/12) με την ακρόαση της καταγγελίας στην Επιθεώρηση Εργασίας Νέας Ιωνίας όπου δεσμεύθηκε να παραστεί ο Αναπλ. Διοικητής του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε την Τετάρτη (24/10/12) με νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της Διοικήτριας.

Για την ιστορία μετά απο 3 ώρες εμφανίσθηκε η Διοικήτρια, η οποία μας εξήγησε τις ενέργειες που έχει κάνει και αναγνώρισε ότι το Σισμανόγλειο σφάλει και θα πρέπει να επιδώσει αποδείξεις οφειλής δεδουλευμένων εφημεριών/υπερωριών. ΔΕΝ έδωσε χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής. ΑΠΕΦΥΓΕ να απαντήσει στην διακριτική πληρωμή των εργαζομένων εντός του συγκροτήματος διασυνδεομένων νοσοκομείων υπό το Σισμανογλείο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Κίνημα Νέων Ιατρών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, εκπροσωπούμενο από τον συνάδελφο (ειδικευόμενο καρδιολογίας) Γιάννη Καλλιάτσο, ο οποίος τοποθετήθηκε επί των γνωστών ζητημάτων παρουσία του Αναπλ. Διοικητή.

Ευχαριστούμε και Συνεχίζουμε τον Αγώνα για την Αξιοπρέπεια μας!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου