Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Α.Π.Θ. Εκδήλωση για τις ιατρικές ειδικότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό



ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. (2310) 997158, 996778 
Fax (2310) 996730 
e-mail: louizou@ad.auth.gr
Κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» Α.Π.Θ., 
Τ.Κ. 541 24, Θεσσαλονίκη
       Θεσσαλονίκη, 2/5/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
    Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ημερίδα, με θέμα: «Ιατρικές Ειδικότητες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και ώρες 15:00 με 20:00, στο Αμφιθέατρο Β’ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
    Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των φοιτητών και των αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής για τις δυνατότητες και τις προοπτικές λήψης ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ολλανδία κ.α.). Σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχει παρατηρηθεί μεγάλη δυσκολία στην εύρεση και συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τη λήψη θέσης ιατρικής ειδικότητας και τη συνέχιση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των αποφοίτων ιατρών. Η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία πληροφόρησης προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στη λήψη απόφασης.
    Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι επίσημων φορέων (British Council, Fulbright, Γαλλικό Ινστιτούτο, Γερμανικό Προξενείο, Γραφείο Διασύνδεσης Α.Π.Θ. κ.α.) σχετικά με τη διαδικασία λήψης ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές.
   
    Πληροφορίες: Γραφείο Διασύνδεσης Α.Π.Θ., Κική Ματσούκα τηλ.             2310-999320      , www.cso.auth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου