Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚιΝΙ 9/1/2014Κατά την χθεσινή διαδικτυακή συναντηση του ΚιΝΙ, θίχτηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της Υγείας σε μια πολυδιάστατη συζήτηση με πρωτεύοντα τα εξης:
1. Αλλαγές και προτάσεις για την ΠΦΥ και οι θέσεις μας για τον ΕΟΠΥΥ.
2. Η στάση του ΚιΝΙ απέναντι στα νέα εισπρακτικά μέτρα (έστω και μερικώς ανακληθέντα).
3. Η αντίδραση του ΚιΝΙ στην τραγωδία των ανασφάλιστων ασθενών στην χώρα μας.
4. Το συνεχώς επιδεινούμενο ζήτημα της εκπαίδευσης των ειδικεύομενων ιατρών, συμπεριλαμβονόμενου του χρόνιου προβλήματος αντικειμενικότητας των εξετάσεων για την απόδοση τίτλου ειδικότητας.

Αποφασίστηκε η διοργάνωση Ημερίδας για το Εκπαιδευτικό ζήτημα στις 22 Φεβρουαρίου και ημέρα Σάββατο σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα. ΟΛΑ τα μέλη του κινήματος καλούνται να συμμετάσχουν και να παραθέσουν προβληματισμούς, απόψεις και προτάσεις. Στόχος η διεξοδική ανάλυση των προβλημάτων και των απόψεων για την σύνθεση συγκεκριμένων προτάσεων.

Εξαιτίας της έλλειψης χρόνου αλλά και επιζητώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, η συνάντηση διακόπηκε ανανεώνοντας το ραντεβού για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 για την διαμόρφωση τελικών θέσεων για τα ζητήματα 1, 2 και 3. Η οξύτητα των προβλημάτων ΑΠΑΙΤΕΙ την συμμετοχή ΟΛΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου