Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΙΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 27-2-2013

ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
Μετά και την χθεσινή συνάντηση μελών του ΚΙΝΙ στο νοσοκομείο Σωτηρία και αφού για αρκετή ώρα συζητηθήκαν όλα τα πρόσφατα γεγονότα και θέματα υπήρξε κατάληξη στις εξής προτάσεις-αποφάσεις..
-Άμεση διαδικτυακή συνέλευση των μελών του ΚΙΝΙ σε ημέρα που θα οριστεί άμεσα. Οι εξελίξεις τρέχουν και οφείλουμε να εκφράσουμε τρόπους δράσης από οπουδήποτε και να βρισκόμαστε.
-Πρόσκληση του ΚΙΝΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ..
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
-Προτροπή του ΚΙΝΙ προς ολους τους ειδικευόμενους να οργανωθούν στα νοσοκομείο ώστε έτοιμοι όλοι μαζί να κάνουμε ΜΙΑ φορά κινητοποίηση που αρμόζει στον κλάδο μας..
-ΑΜΕΣΗ και έμπρακτη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του πρωην 1ου νοσοκομείου του ΙΚΑ οι οποίοι συνεχίζουν να επιτελούν εθελοντικό έργο μένοντας απλήρωτοι 12 μήνες.. Η συμπαράσταση αυτή ισχύει για κάθε νοσοκομείο που θα την ζητήσει και με οποιονδήποτε τρόπο θεωρηθεί κατάλληλη.
-Γνωστοποίηση σε όλους πως οι εφημερίες Δεκεμβρίου κατά 99% ΔΕΝ θα πληρωθούν τον Μάρτιο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες και επιβεβαίωση σήμερα από διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα νοσοκομεία..
-Άμεση εκπροσώπηση των ειδικευομένων από κάθε νοσοκομείο στο πρώτο συμβούλιο του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με σκοπό να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι ότι ήρθε η ώρα να χτυπήσουν την γροθιά στο μαχαίρι.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ..
ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ..
28-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου