Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση από την επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο Κορίνθου

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να ενημερώσω εσάς αλλά και το κοινό σας πως ο λόγος που κάνουμε Επίσχεση εργασίας δεν είναι μόνο ότι μας οφείλεται μέρος του μισθού μας των μηνών Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου και Αυγούστου. Επίσχεση εργασίας κάνουμε και για τον λόγο επισφαλούς εφημέρευσης του νοσοκομείου μας. Είναι Συνταγματικό δικαίωμ
α μας να λειτουργούμε και να αμοιβόμαστε. Πάραυτα εμείς βάζουμε σε πρώτη θέση την ασφαλή εφημερία.
Όταν ένας νέος ιατρός ειδικευόμενος είναι μόνος του στα Επείγοντα και καλείται να αντιμετωπίσει επείγον περιστατικό χωρίς την επίβλεψη ειδικού δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ;;;
Όταν λείπουν βασικά μηχανήματα απο τον χώρο των επειγόντων δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ;;;
Όταν ένας νέος ιατρός Ειδικευόμενος καλείται να διακομίσει βαρύ περιστατικό με ασθενοφόρο στην Αθήνα και δεν είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε περίπτωση επιβάρυνσης του ασθενούς δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ;;;
Όταν δεν υπάρχει σε ενεργη εφημερία ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ και ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟΣ δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ;;;
Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές Κύριοι και Κυρίες και όχι για φυτά
Αν δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές σε αυτές τις περιπτώσεις τότε καλούμε την Διοίκηση να μας διδάξει ποτέ κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε ποιός απο τους συναδέλφους θεωρεί πως η κατάσταση στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή δεν είναι επικίνδυνη. Εμείς είμαστε παρά πολλοί που πιστεύουμε το αντίθετο.
Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε γιατί δεν υπάρχει παρουσιολόγιο στο νοσοκομείο Κορίνθου. Θα θέλαμε να μάθουμε επίσης για τις ενεργές εφημερίες των ειδικών ιατρών.
Είμαστε εδώ για να εξειδικευθούμε και όχι να κάνουμε Επίσχεση εργασίας και απεργία. 
Ο ρόλος μας είναι να προασπίσουμε την υγεία των ασθενών μας με όποιο μέσο διαθέτουμε. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε ενα νοσηρό σύστημα που αντί να κοιτάει να βελτιώσει τις συνθήκες Υγείας του κόσμου υπακούει στις επιταγές Υπουργείου-Κυβέρνησης-Τρόικας και προχωράει στην Γενοκτονία του ελληνικού λαού χωρίς οίκτο.
Καλούμε τους ειδικούς ιατρούς αλλά και όλο τον κόσμο να είναι δίπλα μας για την μεγαλύτερη μάχη της ζωής μας.
Παλεύουμε όχι μόνο για την δική σας ζωή αλλά και για την δική μας. Για τα όνειρα μας,για τα παιδιά μας.
Για πολλοστή φορά σας λέμε πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΊΣ που να μας υποκινεί.Σταματήστε να ψάχνετε φαντάσματα και κάντε την δουλειά σας για να επιστρέψουμε κι εμείς γιατί ο λαός της Κορίνθίας μας έχει ανάγκη.
Ελπίζω να δημοσιευθεί η απάντηση μας
Τα σέβη μου
Θάνος Γιαννουλάκης
Πρόεδρος Σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών Νομού Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου