Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κάποιοι πρώτοι κανόνες λειτουργείας της ηλεκτρονικής σελίδας του FB

Μετά από περίσκεψη και βλέποντας τις δημοσιεύσεις του τελευταίου 20ημέρου που αντανακλούν σε ένα βαθμό αναδημοσιεύσεις από άλλα blog (ιατρικού και μη περιεχομένου) καθώς και συζήτηση περί της γενικότερης κατάστασης και θέλοντας να αποφύγουμε να καταντήσει η συζήτηση στο χώρο αυτό σε συζήτηση καφενείου (δεδομένου ότι ξεπερνάμε πλέον τα 2000 μέλη) για τα πολιτικά δρώμενα γενικότερα, αποφασίσαμε τα εξής:

Σκοπός του της ομάδας στο facebook παραμένει κυρίαρχα η ενημέρωση για τα δρώμενα τα οποία βιώνουν οι νέοι γιατροί στους χώρους εργασίας και η ενημέρωση για αυτά.

Σκοπός του γκρούπ παραμένει κυρίαρχα η συζήτηση για προτάσεις, η οποίες στη συνέχεια θα συνδιαμορφωθούν και θα προταθούν από κοινού σαν προτάσεις του κινήματος προς τους φορείς ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση που βιώνουμε

Ως εκ τούτου:

- Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί πλέον σε αναδημοσιεύσεις και δημοσιεύσεις γενικότερου πολιτικού περιεχομένου (δεν θα μένουν, εκτός και αν έχουν να ενημερώσουν για κάτι πολύ συκγκεριμένο που αφορά τους νέους γιατρούς). Δεν θεωρούμε ότι αυτές δεν μας ενδιαφέρουν, αλλά για αυτές ο κάθε χρήστης μπορεί να ενημερωθεί από πολλές πηγές. Ο σκοπός του  γκρούπ εδώ είναι αρκετά συγκεκριμένος.

- Θα είμαστε επιπλέον ιδιαίτερα αυστηροί σε συζητήσεις επιπέδου καφενείου που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στο ζήτημα των νέων γιατρών

- Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί σε αναδημοσιεύσεις πολιτικών φορέων ακόμα και αν προέρχονται από τον ιατρικό χώρο. Οι συγκεκριμένοι φορείς έχουν τα μέσα για να προωθήσουν τις ανακοινώσεις τους και δεν έχουν ανάγκη το κίνημα μας που στήθηκε πέρα από κομματικές λογικές για να τις ανακοινώσουν.

- Θα είμαστε επιπλέον αυστηροί σε χρήση greeklish και κεφαλαίων στους διαλόγους.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δημοσιοποιούνται νέες ιδέες και προτάσεις που θα βελτιώσουν τις προτάσεις του Κινήματος και θα συνδιαμορφωθούν από κοινού στις επόμενες συνελέυσεις.

Η συντακτική ομάδα του Κι.Ν.Ι. (διαδικτυακή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου