Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8-5-2011, η δεύτερη παγκρήτια συνάντηση του κινήματος νέων ιατρών, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Μοιραστήκαν φυλλάδια με τους σκοπούς και τις θέσεις του κινήματος, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση με θετικές σκέψεις και προτάσεις όσων παραβρέθηκαν, δημιουργήθηκαν ομάδες ενημέρωσης , προώθησης και εργασίας ανά χώρο εργασίας, πόλη και νοσοκομείο (Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας, Ρέθυμνου, Βενιζέλειου και ΠΑΓΝΗ, επιμελητές και ειδικευόμενοι, ιδιώτες Ηρακλείου).

Προτάθηκε συζήτηση επί κάθε αιτήματος χωριστά μέσω του διαδυκτίου και των επιτροπών που θα δημιουργηθούν μετά από την κινητοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων.

Αποφασίστηκε η κινητοποίηση των Ιατρικών Συλλόγων, Νοσοκομειακών Ενώσεων και Συλλόγων Ειδικευομένων, η συμμετοχή στην απεργία στις 11-5-2011 και προώθηση του κινήματος στους χώρους εργασίας.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε στις 18-5-2011 στο Ηράκλειο και στις 22-5-2011 στο Ρέθυμνο με τους συναδέλφους από Χανιά και Ρέθυμνο (θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες στο προσεχές μέλλον).

Oι συντονιστές της συζήτησης του κινήματος στην Κρήτη:

Ανδριόπουλος Χρίστος, Eιδικευόμενος αναισθησιολογίας ΒΠΓΝΗ
Πατεράκης Εμμανουήλ, Iδιώτης γενικός ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου